Ceremóniamester | Tánci Tánciskola

Erdélyi Krisztián: Azoknak, akik emlékezetessé akarják tenni a Nagy Napot...

ESKÜVŐTÖKRE CEREMÓNIAMESTERT?
MEGTALÁLTÁTOK!

ERDÉLYI KRISZTIÁN CEREMÓNIAMESTER

Ha nem vőfélyt kerestek, hanem egy PROFIN KOMMUNIKÁLÓ szakembert, aki RUGALMASSAN az igényeiteknek megfelelően alakítja az esküvőtök programját, TAPASZTALATÁRA támaszkodva könnyen megoldást találhattok az esküvő szervezése során felmerülő problémákra, aki megtalálja a feladatának megfelelő SZEREPLÉS ARÁNYÁT, akkor keressetek bizalommal!Kell e ceremóniamester, (koordinátor) egy esküvőre?

"Nem, nem kell, felesleges pénzkidobás, majd egy ismerősünk megcsinálja, Ő ért hozzá, nem rég is volt egy esküvőn, meg ismer mindenkit, nem kell nekünk idegen, majd nem iszik annyit és észnél lesz!" - szoktam hallani, és húszból egyszer tényleg igaz is! A fennmaradó 19 esküvő pedig katasztrofális véget ér. Mert "Jenő" nem ért hozzá, nem ismeri a feladatokat és a lehetséges megoldásokat. Mert lehet, hogy mégis egy pohárral többet iszik a kelleténél, hiszen ő is vendég. A vacsora nem időben érkezik, és nincs, aki szóljon emiatt. Az anyakönyvvezető kocsija lerobbant, nincs ott a szertartás kezdetére és hirtelen ezt is intéznie kell valakinek. A fotósnak nem szóltak, hogy jön a menyasszonyi torta és lekési a tűzijátékot, mert cigarettaszünetet tart. Rengeteg buktató lehet egy esküvőn, amit elsőre át sem gondolnak a párok! (Az első esküvőjénél nem szokta az ember a másodikat betervezni, hogy ott minden jobban megy majd... ) Ha nincs egy ceremóniamester vagy koordinátor, akkor ez az ifjú párra marad vagy a rokonságra vagy a barátokra. Így ők nem élvezhetik maradéktalanul az esküvőt!Joggal kérdezhetitek, hogy mit csinál egy Ceremóniamester?

A ceremóniamester vagy moderátor feladatai szerintem, figyelemmel kísérni az esküvő menetét, hangulatát, koordinálni a násznép mozgását, tájékoztatni a programokról, konferálni, vezetni az eseményeket. Bevonni, szórakoztatni, feladatokkal, játékokkal a násznépet. Elősegíteni a buli indulását. Figyelemmel kísérni a szolgáltatókat és a szolgáltatók feladatait, megszervezni a programokat. Minél több feladatot levenni az ifjú pár válláról és természetesen a rokonságéról is, hogy az igazán fontos dolgokkal tudjanak foglalkozni: egymással, a násznéppel, gasztronómiai és társasági élményekkel.Tapasztalat, garancia és együttműködés

Majdnem egy évtizede vállalok ceremóniamesteri szerepet esküvőkön, Budapesten és vidéken is. Több mint kétszáz esküvő tapasztalatával tudom segíteni esküvőtök egyedire formálását, lebonyolítását és jó hangulatának kialakítását igényeiteknek megfelelően. Nincsenek felesleges programok, beszédek, versek, szereplések. Fontos a megfelelő arány! Ti is találkoztatok már olyan ceremóniamesterrel/vőféllyel, aki ha kellett, ha nem, szerepelt és megölte a bulit, a kialakuló jó hangulatot és szinte már róla szólt az esküvő, lehet, nem is szinte. Nálam ilyen nincs! Az esküvő Rólatok szól, ezt garantálom. Természetesen minden olyan pillanatban, amikor szükség van irányításra, vezetésre, hangulat fokozására ott leszek és teszem a dolgom. Folyamatosan egyeztetünk a programokról, tájékoztatlak Benneteket és felkészítelek a következő mozzanatra. Ha felmerülne bármilyen probléma, megoldásokat kínálok és együtt megbeszélve megoldást találunk rá, amit a megbeszéltek alapján elintézek, nem Nektek kell futkosni utána. Így tudunk harmonikusan együttműködni az esküvőtök sikeréért és a jó hangulatért.Megjelenés

Figyelmet fordítok az elegáns megjelenésre, öltönyt és nyakkendőt viselek, de voltam már farmeres és rövidnadrágos esküvőn is, ahol az elvárásoknak megfelelően alakítottam az öltözködésemet. Igyekszem elegánsan, de nem kirívóan elegánsan, vagy kihívóan öltözni. Nem jó, ha a szolgáltató öncélúan túl akarja öltözni a násznépet, vagy a nap egyik főszereplőjét, a vőlegényt. Itt is figyelmet fordítok az arányokra!Dolgozol e esküvőszervezővel? Nem zenekarunk van, hanem Dj-t kértünk fel, probléma?

Igen, dolgozom, de nem sokkal és az esküvő napján szeretem, ha nálam van az irányítás. Ha két felelőse van egy munkának, akkor senki nem érzi igazán magáénak, ezért becsúszhatnak hibák. Csak akkor vállalok esküvőszervezős esküvőt, ha ismerem az esküvőszervezőt, vagy garanciát kapok, hogy a Nagy Napon tudunk együtt dolgozni! Kedvenc esküvőszervezőm, akivel szeretek együtt dolgozni Vasas Cs. Timi. (Beutiful Wedding Esküvőszervezés) Már összecsiszolódtunk, tudom, hogy az általa szervezett esküvőkön nem lesz probléma a szervezéssel, minden tökéletesen fog működni. Az esküvőn Timi élvezi addigi munkájának a gyümölcsét, mert tudja, hogy önállóan levezetem az esküvőket, felelősséggel és mindenre odafigyelve, jó hangulatot teremtve, a szolgáltatókkal folyamatosan kommunikálva! Számomra mindegy, hogy zenekar, vagy DJ van az esküvőn. Mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is. A lényeg, hogy értsen a dolgához, szolgáltasson, együttműködő legyen. Ha nem megy a buli, mert a násznép aznap, nem arra a zenei sorrendre kezd táncolni, amit a zenekar/DJ játszani szeretne, akkor legyen képes változtatni, legyen megfelelő repertoár a hangulat fokozásához. Ne művészként álljon a feladathoz, aki mindenek felett áll, hanem konstruktívan a násznép igényeinek megfelelően tudjon dolgozni, művészi könnyedséggel! Élvezettel szoktam nézni, figyelemmel kísérni, Szabó Emil DJ-t (Soundteam) munka közben! Neki nem kell szólni, ha nem megy a buli, hogy változtasson a stíluson! Addig keresgél, változtat, variál a zenékkel, amíg rá nem hangolódik teljesen a násznépre és egy fergeteges bulit nem kerekít! Vele még NEM fordult elő, hogy megkapja tőlem a táncteret ahol a násznép 70-100%-a alig várja hogy bulizhasson és a második számmal kiüríti a parkettet. Ez elképzelhetetlen! Inkább pörgeti még a hangulatot, hogy a Nagymama is csatlakozzon, ha eddig ült volna!De jó! Tánctanár is vagy? Vállalnád a nyitótáncunkat is?

Persze! Hiszen ez a hivatásom! Van egy tánciskolám ahol társastáncokat, Kubai Salsát tanítok, már több mint 20 éve. Az esküvős szezonban nyitótáncok, menyecsketáncok, gyertyafénykeringők és átöltözés utáni bulis táncok tanításával foglalkozom magánórák keretében, személyre szabottan. Mottóm: A kevesebb néha több! De erről bővebben az esküvői tánctanítás oldalon olvashattok.Vállalsz e két nyelvű esküvőt?

Természetesen, de csak tolmáccsal.Van referencia videód?

Nincs, és nem igazán tartom fontosnak. Minden esküvő különböző, az ott megjelenő programok, játékok az adott esküvői pár kérései alapján formálódnak. Ha megnézitek egy másik esküvőn készült videómat, abból csupán annyit tudtok leszűrni, hogy azon az adott eseményen hogyan dolgoztam, miközben elképzelhető, hogy Ti teljesen mást szeretnétek. Referencia fotóimat megtaláljátok itt, az oldalon.Tudunk e személyesen találkozni?

Szerintem a személyes találkozás fontos! Amikor először találkoztatok egymással, megláttátok egymást, beszéltetek, kialakult bennetek valamiféle vonzalom és együtt elindultatok az esküvő felé vezető úton. Ezért kell, hogy mi is találkozzunk, hogy megismerjük egymást. Ezt nem lehet egy e-mail váltással elintézni. Személyre szabott szolgáltatást kaptok, ahol fontos annak az egyénnek a habitusa, kisugárzása, komolysága, humora, elhivatottsága, akire közös életetek hivatalos kezdetének ünnepét, levezetését rá akarjátok bízni. Nektek is látnotok kell engem és nekem is látnom kell Titeket, hogy el döntsük, tudunk-e közösen dolgozni az esküvőtökön! Hiszen a szolgáltatásom nem biztos, hogy mindenkinek megfelel, ha nagyon eltérnek az igényeitek attól, amit nyújtani tudok, akkor sajnos nem tudom elvállalni az esküvőtöket! De lehet, én nem leszek szimpatikus a számotokra és Ti választotok mást. Ez a személyes találkozó alkalmával biztosan kiderül. ( Ha külföldön éltek és az esküvőig nem jöttök haza, akkor van lehetőségünk Skype-on beszélni, hogy kicsit megismerjük egymást és kiderüljön, találkozik-e a kereslet a kínálattal.Vannak e szabad időpontok 2017-re?

Vannak, és ez minden tárgyévre igaz szokott lenni! Mint olvashattad, tánctanítással foglalkozom. Ezért szeptembertől június végéig az időm jelentős részét tánciskolám életének szervezése foglalja le. Kirándulások, tanfolyamok, bulik, adminisztratív feladatok, továbbképzések, táncos hétvégék, tánctáborok színesítik a tanévemet. Ezért nem szoktam évekkel előre bevállalni esküvőket. Mindig az adott év elején kezdem feltölteni a szabad hétvégéket. Kérj ajánlatot az esküvőtök időpontjára, lehet, hogy még szabad lesz!Mennyibe fog ez Nekünk kerülni?

Három tényező alakítja az árat:

1, Budapesti vagy vidéki esküvő lesz, ha vidéki, akkor számolnotok kell útiköltséggel is.

2, Násznép létszáma, nagyobb násznép nagyobb figyelmet és munkát jelent.

3, Kezdés időpontja, hány órát kell rendelkezésre állnom.

Egy személyre szabott árat kapsz az igényeidnek legjobban megfelelő prémium szolgáltatásról.Pár visszajelzés:

Anita:
Nagyon köszönjük a tegnapi napot. Tökéletesen sikerült minden! Köszönjük a remek lebonyolítást, és a rengeteg meglepetésprogram profi levezetését. Mindenki csak dicsérni tudott mindent! AnitaTamás:
Nagyon szépen köszönjük mind a táncoktatást, mind a ceremóniamesterkedést, nagyon-nagyon elégedettek voltunk mindkettővel, a koreográfia tökéletesen illett a kiemelkedően magas tánctudásomhoz ;) Lényeg a lényeg, hogy jól éreztük magunkat, nagyon jól terelted a násznépet is, mi teljesen átadhattuk magunkat az esküvőnek. Utána voltunk egy Spanyol esküvőn, ahol meg is jegyeztük Ginussal, hogy mennyire hiányzott egy-két olyan ember, mint Te, mert szegény párnak kellett menetközben foglalkoznia mindennel, abszolút nem tudták elengedni magukat. Köszönjük szépen, remélem még találkozunk! Tamás

Kérj ajánlatot! Csak nyerhetsz!

Kérlek, segítsd válaszomat azzal, hogy kitöltöd az alábbi adatlapot! Sok infót kell megadnod? Szeretném pontosan feltérképezni az igényeidet, ehhez kellenek az adatok, hogy hiteles és pontos információval szolgáljak Számodra!

(A *-gal jelölt mezők kitöltése nélkül nem tudsz ajánlatot kérni!)

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Esküvőtök dátuma:*
Esküvői vacsora helyszíne:*
Polgári szertartás helyszíne és kezdete (,ha van):
Egyházi szertartás helyszíne és kezdete (,ha van):
Vacsora létszáma:*
Telefonszám:
Telefonos egyeztetést kérek: Igen
Megjegyzés:

Mi fog most történni?!

Ajánlat kérés után megnyílik egy másik oldal, ahol meggyőződhetsz, hogy ajánlatkérésed sikeres volt és kapsz erről egy megerősítő e-mailt is! (Gmail-es ajánlatkérők, nézzétek meg a Promóciók mappát is!) Ajánlatkérésed után hamarosan megérkezik válaszom. Ha az időpont szabad, akkor tudunk továbblépni az esküvőtök egyedivé alakításában!

Az adataid biztonságban vannak! A Tánci Tánciskola adatbiztonsági elvei és "zéró toleranciája" a spam-ekkel szemben biztosítja, hogy az itt megadott
adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, és semmilyen körülmények között nem értékesítjük! Mi sem szeretjük a spam-eket!